Az encsi P.J.-t egy hajnali lopás után kapták el a rendőrök, de 10 perccel azután, hogy kiengedték a kihallgatásról, megtámadott egy nőt – írja a boon.hu. A lopást hajnalban kezdte meg a férfi, egy idős nő nyári konyhájából tornyozta ki a holmikat az udvarra, a nő azonban felébredt, és ráhívta a rendőröket. P.J. elmenekült, de otthonában elfogták, több lopott holmit találtak nála, így bevitték az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol a férfi beismerte bűnösségét.

Ugyanaznap délután P.J. megtámadott a parkban egy fiatal nőt, a szemtanúk ismét kihívták a rendőrséget, P.J. ismét elmenekült, de pechjére ismét jó személyleírást tudtak adni róla a jelenlévők, így a rendőrkapitányság járőrei perceken belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki kb. 10 perccel a rablást megelőzően távozott a rendőrségről, a betörések miatti gyanúsítotti kihallgatásáról.

A 18 éves P.J.-t őrizetbe vették, előzetes letartóztatásban marad, míg rablás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt nyomoznak ellene.