Megdöbbentő részletek derültek ki annak a 13 éves lánynak az ügyében, akit saját szülei erőszakoltak, a légyottokat pedig le is filmezték - írta a manna.ro. A 40 éves Carmen Munteanut és 30 éves férjét, Adriant 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték. Akár 15-15 év börtönt is kaphatnak.

Az ügyiratban a 13 éves lány vallomása is szerepel. "Szeptemberben vagy októberben anyámmal és mostohaapámmal elmentünk egy, az Albăstrelelor utcai garzonlakásba Resicabányán. Ott anyám egy mobiltelefont, órát és édességet ígért, ha lefekszem a mostohaapámmal. Visszautasítottam. A következő napokban többször is szóba hozta a témát, és mindannyiszor megígérte a telefont, mert tudta, mennyire szeretném. Végül elfogadtam az ajánlatot.

Anyám bevitt a fürdőbe, majd odatett zuhanyozni, azután leborotválta a szeméremszőrzetemet. Aztán szexelt a mostohaapámmal a jelenlétemben. Néhány perc múlva mostohaapám velem is közösült, erőszak nélkül. Megfenyegetett, hogy ha valaki megtudja, én árvaházba, ő pedig börtönbe kerül. Megjegyzem, ez volt életem első szexuális aktusa"", számolt be a lány.

A szexuális légyottok négy hónapig tartottak. Októberben az anya Ausztriába ment dolgozni, de ezalatt Adrian Munteanu többször is együtt volt lányával, a szexuális közösülésről készült filmeket pedig elküldte az interneten saját feleségének. A házaspár a szvinger megszállottja, más párokkal is szexuális kapcsolatot tart fenn.

Az anya azért filmezte le a lánya és mostohaapja közti légyottokat, hogy megoszthassa az interneten. A felvételek bizonyos körökben ugyanis különleges ínyencségnek számítanak. Az ügyészek szerint 360 képet és videót készítettek a szexuális együttlétekről.

A Carmen és Adrian Munteanu 9 éve vannak együtt, született időközben egy közös lányuk, aki most 7 éves. A szomszédok szerint a szexuálisan kihasznált kislány rendes, jó gyerek volt, bevásárolt, levitte a szemetet, vigyázott a kistestvérére.

A négy hónapos tortúra után a tinédzserlánynak sikerült elszöknie otthonról. Nagymamájához ment, aki születésétől 5 éves koráig nevelte, majd az anyja 2008-ban ismét ráhagyta a gyermeket egészen tavaly nyárig, amikor újból magához vette, és próbálta becserkészni. Anyai nagyanyjának beszámolt a történtekről, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A pszichológusok szerint a kislány csak most kezdi megérteni a helyzet súlyosságát, frusztrált amiatt, hogy az, akinek gondoskodnia kellett volna róla, épp az ellenkezőjét tette: kihasználta. Enyhe bűntudatot fedeztek fel nála, amiért nem jelentette előbb az esetet.