Megoperálták azt a nőt, akit a kulcsi családi tragédia helyszínéről a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállítottak; állapota stabil - mondta az intézmény orvos igazgatója péntek délután az MTI-nek.

Parrag József tájékoztatása szerint a 30-40 éves nőnek több sérülése volt, közülük az egyik életveszélyes lehetett volna, ha nem történt volna időben orvosi beavatkozás. A nő állapota jelenleg stabil, de az altatás utóhatása miatt kommunikálni egyelőre nem lehet vele - közölte az orvos igazgató.

A rendőrség egy 24 éves férfit gyanúsít azzal, hogy négy családtagját brutálisan megölte, hármat pedig megsebesített pénteken a Fejér megyei Kulcson. A gyanúsítottat elfogták. Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel péntek délben azt közölte: a fiatalember az édesapjával, a nagyszüleivel és a testvérbátyjával végzett, az édesanyját, a lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette. 
Az egyik nő életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel a budapesti Honvédkórházba szállították, a másik két sérültet - egy férfit és egy nőt - rohamkocsival a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vitték.
Az 57 éves férfit a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban szintén megoperálták. Az intézmény tájékoztatása szerint a férfinak nincsenek életveszélyes sérülései; több nyílt törése és vágott sebe van.