Egy Kentucky államban élő férfit vád alá helyeztek, miután egy rendőrautóból benzint szívott le, majd a lopásról - talán a családi fotóalbumba szánt kedves emlékként - készített fotót feltöltötte a Facebook közösségi oldalra - írta a thesmokkinggun.com. Amint a fotón is látható, a 20 éves Michael Baker épp benzint lop a Jenkinsi Rendőrkapitányság járőrautójából, miközben egyezményes jelet mutatva az ujjával pózol a barátnője által készített fotóhoz.

Miután a fotó másolata (ami gyorsan elterjedt Jenkinsben) eljutott a rendőrséghez, hétfőn őrizetbe is vették a férfit. A letartóztatási parancs szerint "Jenkinsi Rendőrkapitányság járőrautójából való benzin lopás" és a "lopásról készült fotók közzététele a Facebookon" a vád. Baker a tervek szerint csütörtökön áll a Letcher Megyei Kerületi Bíróság elé.

Amíg a benzinlopásról készült fotó törlésre nem került, Baker folyamatosan kommentálta 380 ismerőse számára a történteket: "Most jöttem ki a sittről" írta egyik posztban, majd később a "Yea LOL, sittre kerültem a Facebookon keresztül". Egy ismerősének, aki nem látta az illusztris fotót, mielőtt lecsukták volna Bakert, ezt írta: "yea, LOL, látnod kellett volna, rohadtul nagy poén volt."