Orrcsonttörés lett a következménye a Bajnokok Ligája (BL) szombati, müncheni döntőjének a Fejér megyei Sárszentmihály egyik kocsmájában: egy 32 éves vendég bántalmazott egy 20 éves helyi fiatalt, aki a Chelsea-nek drukkolt, és a Tippmixen is nyert - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. Németh-Kész Mónika szerint a fiatalabb vendég a döntőt követően újságolta el, hogy mivel győzött a csapata, ő nyert a Tippmixen. Ezt kifogásolta a Bayern Münchennek szurkoló idősebb férfi. A kettőjük között kirobbant szócsata odáig fajult, hogy a 32 éves drukker a kezében levő pohárral arcon ütötte a 20 éves fiatalembert, és annak az ütés következményeként eltörött az orrcsontja.

A sérült férfi számára ismeretlen támadót a székesfehérvári nyomozóknak sikerült azonosítani. Vasárnap este a sárszentmihályi vasútállomásról állították elő, és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatás során azt elismerte, hogy megütötte a fiatalembert, de azt tagadta, hogy az ütés közben pohár lett volna a kezében. Azt állította, hogy az első ütést ő kapta a másiktól. Az eljárás az ellenmondások feloldása végett folytatódik a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztályán.

A Chelsea nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011/2012-es sorozatát azzal, hogy a müncheni döntőben 1-1-es rendes játékidőt, illetve hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra legyőzte szombaton a Bayern Münchent.