Szemtanúk előtt kínzott és gyilkolt meg, valamint darabolt fel egy fiatal lányt egy tanárból lett oklahomai drogdíler – írja a Daily Mail. A férfi ellen csak kilenc hónappal később tudtak gyilkosságért vádat emelni.

A harminchét éves Louis Ruiz 2011 októberében követte el tettét: célja pedig az volt, hogy a gyilkosság szemtanúi együttműködjenek vele és segítsék drog- és embercsempész-hálózatát. Az áldozat, a tizenkilenc éves Carina Saunders holttestére a gyilkosság után két héttel akadt rá néhány járókelő, és Ruizt az esettel összefüggésben ki is hallgatták, ám rábizonyítani nem tudtak semmit, noha a férfinek korábban is volt már ügye a hatóságokkal.

A rendőrségen csak kilenc hónappal a gyilkosság után jelentkezett egy szemtanú, aki elmondta: Ruiz több társával együtt szó szerint elrabolta, majd kényszerítette, hogy nézze végig a gyilkosságot. A férfira ekkor adták ki az országos körözést, és nem sokkal később el is csípték, ahogy épp lopni próbált egy Sears áruházból. Ruizról csak ekkor derült ki, hogy korábban tanárként dolgozott a Columbus Enterprise általános iskolában, de évekkel korábban felmondta állását és azóta senki nem hallott felőle.