Fegyverrel raboltak ki egy gyógyszertárat Székesfehérváron, nem sokkal a patika szerdai zárása előtt – közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 40-50 év közötti elkövető fegyverrel a kezében lépett be a patikába, ahol egy vásárló és két alkalmazott tartózkodott. A dolgozókat felszólította, hogy adják át a kasszában lévő pénzt. Miután megkapta, gyalogosan távozott a helyszínről. A rablás során az elkövető a fegyvert nem használta, személyi sérülés nem történt.

Mint a police.hu írja, a tettes egy körülbelül 175 cm magas, zömök testalkatú férfi. Az elkövetéskor szürke munkásruha jellegű vászonnadrágot, olajzöld színű rövid ujjú pólót viselt. Arcát, a szeme alatti részénél egy háromszög formába kötött testszínű (barnás árnyalatú) kendővel takarta el, a fején fekete baseball sapka volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfiről vagy a bűncselekmény elkövetéséről bármilyen információval rendelkezik, az segítse a nyomozást, és tegyen bejelentés a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét.