Árveréssel próbált tulajdonosa megszabadulni egy raktártól a floridai Pensacolában, de rá kellett jönnie, hogy az egyik bérlő olyasmit hagyott ott, amit rémálmában se gondolt volna. Az egyik raktárhelyiség ugyanis tele volt emberi szervekkel – írja a CBS Miami. Először a fura szagokra lett figyelmes, majd mindenféle tárolóedényekben és szemeteszsákokban emberi szerveket, szíveket, agyakat, tüdőket talált. Ki is hívta azonnal a hatóságokat, akik később megállapították, a formaldehidbe áztatott zsigerek több mint száz embertől származhatnak.

Egy helyi orvosszakértő is elborzadva vette tudomásul a látottakat: "Milyen szörnyű az elhunytak családjainak arra gondolni, hogy a szerettük szervei gyakorlatilag egy raktárhelyiségben rohadnak el valahol, ez szörnyű." Kiderült az is, hogy Dr. Michael Berkland helyezte el a szerveket itt. 1997-től 2003-ig ő is orvosszakértő volt Pensacolában, de hiányos boncolási jelentései miatt kirúgták őt (ahogy előző munkahelyéről is). A gyanú szerint Berkland feketén is végzett boncolásokat.

A boncmestert egyelőre hivatalosan nem gyanúsítják semmivel, ügyvédje sem akart emiatt nyilatkozni. Az egyelőre rejtély, miért itt és így tárolta a biológiai hulladéknak (is) minősülő szerveket a férfi. Ráadásul háztartási Tupperware dobozokban volt sok, közülük néhány pedig megrepedt az erős vegyszerektől. Azt mindenesetre mindenki előtt eltitkolta, miket tárol a raktárban.