Ma reggel fél 9 körül érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a Juta és Hetes közötti útszakaszon egy árokba borult kerékpáros nőt találtak. A helyszíni szemle során talált anyagmaradványok (a jármű jobb oldali visszapillantó tükrének burkolata az ütközés következtében letörött, jobb oldali ajtajának üvege és a karosszéria megsérült) alapján a rendőrök megállapították, hogy feltehetően egy fehér színű Fiat Ducato vagy valamelyik testvérmodellje (Peugeot Boxer, Citroen Jumper) okozta a balesetet.

A helyszínre érkező szemlebizottság a feltételezett okozó gépjármű típusát és színét beazonosította, majd az adatgyűjtések eredményeképpen 11 óra körüli időben egy hetesi családi ház udvarán megtalálta a gépjárművet. A balesetet okozó, áldozatát cserbenhagyó 21 éves fiatalembert elfogták és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása folyamatban van.

A hatvanhároméves asszonyhoz egy arra járó autós hívta a mentőket, akik súlyos-életveszélyes állapotban (koponyatörés és egyéb súlyos sérülések) szállították a Kaposi Mór Oktató Kórházba, de már nem tudták megmenteni.