horoszkóp

Keresik a gödöllői késelő rendőrt

MTI
2012.09.19. 16:28

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az ellen a hivatásos rendőr ellen, aki a gyanú szerint megkéselt és viperával többször megütött egy férfit szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást.

Szende Gyula, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője azt mondta: a Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja, F. I. egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával. A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott.

Az MTI úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját, de egyelőre sem a lakásán, sem ismerőseinél, sem másutt nem találják, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, miközben zajlik a tanúk meghallgatása. A könnyű sérüléseket szenvedett sértettet kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték, és már ki is hallgatták.