Változatlanul keresi a rendőrség azt a rendőrt, aki szerdán egy helyi kocsmában szóváltás után megkéselt egy másik vendéget. A férfi a város egyik szórakozóhelyén késelt, ahol a társasága összeszólalkozott egy másik társasággal. A férfi ezután elment, majd egy bozótvágóval és egy viperával tért vissza, és rátámadt haragosára. Áldozata könnyű sérüléseket szenvedett. A férfit ezután kezdte nagy erőkkel keresni a rendőrség, helikoptert és kutyás járőröket is bevetettek, de nem találták meg.

A Blikknek azt mondta az áldozat, hogy a rendőr az egyik ismerősével került korábban összetűzésbe, ezért meglepődött, amikor később őt támadta meg a férfi. Az áldozat a ferencvárosi focicsapat kemény magjának a tagja, ezért a Fradi B-közép is keresi a rendőrt, aki ellen a gyanú életveszélyt okozó testi sértés kísérlete lehet.

Közben a Készenléti Rendőrség is közleményt adott ki, amelyben amellett, hogy gyógyulást kívánnak a sérült áldozatnak, megköszönik a közvéleménynek, hogy nem ítéli el az egész szervezetet egy ember miatt – írja a Hír24.