A Heves megyei rendőrfőkapítányság a lakosság segítségét kéri, egy múlt héten történt baleset ügyében. Szeptember 30-án 17.20 órakor egy 33 éves férfi az általa vezetett motorkerékpárral közlekedett Eger irányából, Kerecsend irányába a 25-ös számú  főúton, amikor az előtte azonos irányba közlekedő -  ismeretlen személy által vezetett és ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű- BMW típusú személygépkocsit a záróvonal átlépésével történő előzése során, érintőlegesen nekiütközött a Kerecsend irányából a belső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrének, majd tovább haladva nekiütközött a Kerecsend irányából, a külső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi elejének.

Az ütközés következtében a motorkerékpár vezetője súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A balesetről részletes beszámolót küldött Péter a totalbike-nak, aki csak néhány autóval haladt a súlyosan sérült motoros mögött, és igen jól összefoglalta mi is történt pontosan.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a baleset szemtanúi voltak illetve a baleset bekövetkezéséről érdemleges információval tudnak szolgálni jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, vagy telefonon az 522-111/1066-os melléken.