horoszkóp

Domonyvölgyi gyilkosság: eltemették az áldozatot

MTI
2012.10.09. 21:15

A gödöllői önkormányzat az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: október 9-én, római katolikus egyházi szertartás keretében, a gödöllői Dózsa György úti temetőben eltemették M. Juditot, akit szeptember 24-én gyilkoltak meg Domonyvölgy és Bag határán. A 32 éves gödöllői áldozat a Szent István Egyetem munkatársa volt.
Hétfőn az intézmény dísztermében Hatala József országos rendőrfőkapitány, Tóth Tibor alpolgármester, valamint Solti László rektor és az egyetem dékánjai elismeréseket adtak át azoknak a rendőröknek, akik részt vettek a domonyvölgyi gyilkosság felderítésében és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi elfogásában.

A nőt támadója több késszúrással gyilkolta meg, majd elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított S. Márk 18 éves szakáldi lakost a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ közreműködésével szeptember 27-én Miskolcon fogták el. A férfi kihallgatása során három bűncselekmény elkövetését ismerte el. A rendőrség emberölés bűntette, rablás bűntette és rablás kísérletének bűntette miatt folytat eljárást ellene.
A Pest Megyei Főügyészség indítványára szeptember 30-án a Budakörnyéki Bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat.