Csőtörés, torlódás a Hungárián

MTI
2012.10.19. 10:32

Csőtörés van a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésében, ezért torlódás alakult ki péntek reggel a körút és az azt keresztező sugárutak, a Váci út, Mogyoródi út és Kerepesi út találkozásainál – közölte Rosta Marian, a BKK Info vezetője.

A csőtörés miatt a Thököly út belváros felé vezető oldaláról elterelték a forgalmat a Hungária körútra, csak a buszokat engedik át a forgalmat irányító rendőrök. Az út kifelé vezető oldalán is csak egy sáv járható. Szintén csak egy sávon haladhat a forgalom a Hungária körúton az Árpád híd felől a Kerepesi út irányába tartó oldalon.

Ezeken az útvonalakon kívül nagy a torlódás a Hungária körutat keresztező sugárutakon is, így a Váci, a Mogyoródi és a Kerepesi úton is, valamint a Róbert Károly körút-Hungária körút vonalán az útszűkület előtt is. A torlódás érinti az M3-as autópálya bevezető szakaszát. A helyzetet nehezíti, hogy a közelgő hosszú hétvége miatt egyébként is többen vannak az utakon. A csőtörés hajnalban történt, de információik szerint még mindig tart a törés pontos helyének feltárása, ezért még sokáig fennállhat a torlódás.