A brit rendőrség két olyan haláleset miatt nyomoz, amik egy népszerű, londoni, kifejezetten melegek által látogatott szaunában történtek. Egy 39 éves férfi a helyszínen halt meg, egy 46 éves férfi pedig később, a kórházban – írja a Daily Mail. A rendőrség eddigi információi szerint egyelőre mindkét haláleset megmagyarázhatatlan, és a toxikológiai jelentésre várnak, hogy kiderüljön, mi történt. Mint kiderült, egy harmadik, 34 éves férfit is kórházba szállítottak a szaunából, ám ő valószínűleg jobban lett, mivel már ki is engedték

A rendőröket szombat este hívták ki a londoni Pleasuredrome szaunába, miután három ember is összeesett. Keresik azt a férfit, akit az első áldozattal láttak a szaunában, és aki leírásuk alapján 25-35 éves, vékony testalkatú, körülbelül 180 cm magas, barna hajú és kecskeszakállas.

A Pleasuredrome szauna már 15 éve minden nap nyitva tart, két emeleten különböző szolgáltatásokat nyújtanak, és eddigi működésük során nem érkezett panasz. A Daily Mail megpróbálta elérni a szauna vezetőségét, de nem nyilatkoztak.