horoszkóp

Busszal ütközött frontálisan egy teherautó Budapesten, a sofőr meghalt

MTI
2012.11.06. 20:42 Módosítva: 2012-11-06 21:18:19

Meghalt egy teherautó vezetője, amikor a jármű frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő 36-os autóbusszal kedden Budapest XVIII. kerületében, a Nagykőrösi út Méta utcai felüljáróján - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

Sagyibó Melinda tájékoztatása szerint a teherautó 54 éves vezetője a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az autóbusz 80 utasa közül senki sem sérült meg, és a busz sofőrje sem - tette hozzá. A felüljárót teljes szélességében lezárták. A forgalmat rendőrök irányítják, az autókat a Nagykőrösi útra, illetve az M0-s autóút felé terelik.

Herczeg Zoltán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a rendőrségi helyszínelés idején a 36-os buszok megosztott útvonalon közlekednek. A járat Csepel, Csillagtelep végállomás és a 123-as autóbusz soroksári végállomása között, illetve Pestszentlőrinc vasútállomás és a BKV dél-pesti garázsa között közlekedik, a köztes távolságot gyalogosan lehet megtenni.

busz teherauto 121106
Fotó: MTI