horoszkóp

Háromgyerekes apa ölte meg a várandós prostituáltat

MTI
2012.11.08. 16:16 Módosítva: 2012-11-08 16:23:59

Egy 35 éves városföldi háromgyermekes családapa gyilkolta meg november 2-án este azt a 20 éves, terhes prostituáltat, akinek holttestét másnap reggel találták meg Kecskeméten – közölte Szabó Vendel alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón. A férfit szerdán vették őrizetbe, beismerte a gyilkosságot.

Kovács Gábor alezredes a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője hozzátette: rekonstruálták a meggyilkolt nő utolsó napját, és a személyleírások és a helyszín közelében megforduló személygépkocsik alapján jutottak el a 35 éves városföldi férfihoz.

A gyilkos vallomása szerint a nőt november 2-án este vette fel gépkocsijába, mert azt gondolta, hogy segítségnyújtás miatt integet neki. Miután a nő beszállt, a férfi rájött, hogy egy prostituáltat vett fel, ezért 2500 forintot ajánlott a nő szexuális szolgáltatásainak ellenértékeként. Az árban nem tudtak megegyezni, vita alakult ki, ezért a nőt távozásra szólította fel. Ekkor a prostituált elővette a telefonját, és segítséget próbált kérni, mire a férfi - vallomása szerint - megijedt, és egy késsel megszúrta. A nő kiszállt az autóból, majd néhány lépés után összeesett; a szívét és a tüdejét érő késszúrás következtében halt meg.