Hófúvás és jegesedés miatt két utat lezártak Fejér megyében

MTI
2012.12.03. 08:50

Hófúvás és jegesedés miatt lezárták a Füle és Polgárdi, valamint a Söréd és Csákberény közötti útszakaszokat Fejér megyében − közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn reggel az MTI-vel.

A lezárt utak szinte járhatatlanok, mindkettőn balesetek történtek a reggeli órákban. Polgárdi és Füle között egy utasok nélküli autóbusz hátulja csúszott árokba, a sofőr nem sérült meg. Söréd és Csákberény között szintén egy utasok nélküli autóbusz, illetve egy hókotró, egy mikrobusz és két autó akadt el. A hókotró még mindig az árokban van.

Hétfő reggel óta a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit több elakadt járműhöz riasztották. A 7-es főúton Polgárdi-Ipartelepnél egy személygépkocsi az út menti villanyoszlopnak ütközött, amelyet kidöntött. A 7-es főút Lepsény és Polgárdi közötti szakaszán kisteherautó hajtott árokba. Mánynál két személygépkocsi sodródott az árokba, egy mikrobusz az oldalára borult. A 81-es főút 22-es kilométerénél egy terepjáró borult fejtetőre. Személyi sérülés egyik balesetnél sem történt.