FRISSÍTVE: A Phuket Gazette információi szerint letartóztatták K. Lajost, akit azzal vádolnak, hogy N. Gáborral együtt megölte R. Pétert. A thaiföldi rendőrség közlése szerint az ügyben mást nem keresnek.

Helyszíni bizonyításon hallgatta ki a thai rendőrség N. Gábort, akit azzal vádolnak, hogy november végén megölte R.Pétert,  a testét  egy gumiültetvényen rejtette el.

"N. Gábort Shurat Thaniba szállították, abba a lakásba, amit két napig bérelt ott. A thai hatóság szerint itt követte el a még bujkáló társával, K. Lajossal a gyilkosságot. Megmutatta, mivel és hogyan ütötte, majd szúrta halálra egy több százmilliós ingatlanügylet miatt egykori barátját. Bevallotta azt is, hogy K. Lajossal ketten csavarták a holttestet a korábban beszerzett nejlonzsákba. A gyilkosok az áldozat fehér terepjárójával vitték a gumiültetvényre a holttestet, és több mint két kilométer mélyen a dzsungelben, Pantong Hillen dobták ki a felismerhetetlenségig összeroncsolt arcú R. Pétert." - nyilatkozta a Blikknek Chilkó Ferenc volt gyilkossági, jelenleg magánnyomozó, aki az eltűntként nyilvántartott Cs. Lászlót keresi.

A lap információi szerint az itthon priusszal rendelkező N. ellen Thaiföldön is több eljárást indítottak, többek közt lőfegyverrel való visszaélés miatt.