A két tanú nem jelent meg a bíróságon, így 2013. január 22-én elhalasztotta a IV. és XV. Kerületi Bíróság az újpesti szadomazo pornóforgatással kapcsolatos tárgyalást. A két nő egyike külföldön tartózkodik, a másik nő pedig ismeretlen helyen tartózkodik.

A vádirat szerint összevissza vertek két nőt, köztük a a hétgyerekes anyát 2010. január 17-én a szadomazo film forgatásán Újpesten. A nő levélben értesítette a rendőrséget a történtekről. Az internetes hirdetésre jelentkező nők a forgatáson hiába mondták ki a megbeszélt jelszót, tovább ütötték-verték őket. A rendőrség 2010. január 23-án megfigyelte a helyszínt, majd 24-én lecsaptak a forgatás résztvevőire. A BRKF 14 főt állított elő: a többségük sértett, 3 fő ellen azonban személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárás indult, egy embert őrizetbe vettek.

Z. Gábor producer-ügyvezető-főszereplő vádlott a tárgyaláson azzal védekezett, a nők jól tudták, mit vállalnak, és ő figyelmeztette őket arra, hogy ez fájni fog. Mindkét nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a forgatáson.