Ablakon át menekült az elrabolt szexmunkás

2013.03.02. 13:50

Elraboltak és többször megerőszakoltak egy szexmunkást, ám a nő kabátját kötélként használva elmenekült a hatodik emeleti lakásból - írja a gothamist.com.

A 28 éves nőt, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, két napig tartották fogva. A nő, nem lévén más választása, az ablakon át távozott fogvatartóitól. Elrablásával két férfit gyanúsítanak, Benjamin Gastont és Johnny Jacksont már bíróság elé is állították.

Az ügyész közlése szerint, a nő egy hívásra érkezett a lakásba, itt várta a két férfi. A vallomása szerint elvették a pénzét, az iratait és a mobilját is, majd párnát szorítottak az arcára, és közölték vele, hogy nem mehet el a lakásból. "Nekem fogsz dolgozni, és nem mész sehová" - közölte a fogvatartója.

A nőt másnap átvitték egy másik lakásba, ahol 6 vagy 7 férfi várt arra, hogy igénybe vegye a szolgálatait. Gaston közölte vele: "Azt csinálod, amit mondok !"

A nő ekkor megpróbált megszökni, a kabátját használva kötélként. Szerencsétlenségére leesett, eltörte mindkét lábát.

Jackson vallomása persze másról szól. "Egy haver, akit én csak Mike-nak ismerek megkért, hogy használhassa az egyik szobámat. Felhozna egy lányt, és keresne egy kis pénzt. Azt mondtam neki, hogy persze legyen így, csak adjon egy kis részesedést. Aztán elhozta a lányt, és itt maradt a kecómban kedd hajnaltól szerda délutánig."

A két férfit emberrablással, nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel is megvádolták.