Egy ötgyermekes anyát és korábbi liberális politikusnőt találtak holtan egy hotelban a skóciai Greenockban – írja a Daily Mail. A halálra késelt 52 éves Margaret McDonough mellett súlyosan megsérült lánya, a 23 éves Nicola is. A skót város Premier Inn nevű hoteljében a vendégek vették észre, hogy a lány ezsméletlenül fekszik a folyosón, ezután találták meg az anyát a szobában. A nyomozók most több szálon vizsgálódnak, az is felmerült, hogy egymást sebesíthette meg a két nő. A helyszínelés mindenesetre nyolc óra hosszat eltartott.


Nagyobb térképre váltás

Nicola McDonough állapota pénteken még olyan válságos volt, hogy nem tudták kihallgatni. Anyja egyébként hivatásos nevelőként dolgozott, és kétszer volt a Liberális Demokraták jelöltje a paisley-i körzetben, ahol laktak. Lánya is szociális munkási diplomát szerzett áprilisban. Az ismerősök elmondták a Mailnek, sokkolta őket a tragédia, és ötletük sincs, mi történhetett. Margaretnek sok ellensége nem lehetett, hisz szeretetre méltó, kedves, nagylelkű és erős asszonynak írták le.

Annyit tudni jelenleg a körülményekről, hogy anya és lánya egy vörös Suzuki Swifttel érkezett csütörtökön, és csak egy éjszakára foglaltak le egy szobát.