Továbbra sem találják Erőss Zsoltot és Kiss Pétert, akik a Himalájában megmászták a világ harmadik legmagasabb hegyét, a Kancsendzöngát.

A Kancsendzönga alaptáborából Kollár Lajos írt egy közleményt a Himalája Expedíicó oldalára, miszerint Erőss Zsoltot és Kiss Pétert nem találták a mentésükre küldött serpák sem a IV-es táborban (7600 méter), sem a környékén: "A 2013-as Kancsendzönga (8586 m. Himalája, Nepál) Expedíció két csúcsmászója, Erőss Zsolt és Kiss Péter, a csúcsról való ereszkedés közben 8000 méter körüli magasságban eltűnt!"

"Rossz napra ébredtünk!  A tegnapi remények szertefoszlottak. A rádiókapcsolat megszűnt Zsolttal. Tegnap délután három óra óta nem válaszol a hívásra! Petiről tegnap reggel 8 óra óta nem tudok semmit. Zsolt szerint elindult lefelé előtte. De ez egyáltalán nem biztos! A biztos az: Nincs rádió kapcsolat, a négyes tábor és környékének átvizsgálása után sincs nyomuk. Még egy kísérletet tettünk a koreai kollégákkal együtt (akiknek 2 sherpájuk és 2 mászójuk még a 4-es táborban van) egy szervezett, környék és a táborok átvizsgálására ma. Semmi eredmény!"