Száz késszúrással ölt a pécsi állatorvos

2013.05.23. 10:22 Módosítva: 2013.05.23. 13:40

Kora reggel egy Melinda utcai társasházban egy ismeretlen támadó, feltehetőleg késsel megsebesített egy nőt és egy férfit – írja a police.hu. A 44 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést.

A Bama úgy tudja, több mint 100 késszúrással végzett áldozatával az elkövető. A kést a rendőrség még nem találja.

A lap úgy tudja, a volt férj ölte meg egykori nejét. A férfi állatorvosként dolgozott Budapesten, elvesztette állását, majd Pécsre költözött, ahol csak hidegburkolóként tudott elhelyezkedni. A sok veszekedésre ráment a kapcsolatuk, a válás után a nő egy új férfi oldalán kezdett új életet. A közeli ismerősök szerint a férfi gyakran zaklatta a válás után is exfeleségét. A késelés napján a nő Melinda utcai lakása előtt, a lépcsőházban találkoztak össze, ahol a férfi kést rántott és szúrt.

Több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést. A rendőrség legújabb közleménye szerint a pécsi Dr. L. Norbert Tamás állatorvost gyanúsítják az ügyben.