Iszonyatos látvány sokkolt egy román pásztort az Arges folyó partján, a romániai Petrestiben – írja a Manna.ro hírportál. "Épp a bárányokat és a kecskéket legeltettem, és a folyó irányába pillantva láttam meg a holttestet. Se feje, se kezei, se lábai nem voltak. Azt hiszem a víz hozta le idáig. Azonnal hívtam a rendőrséget" – nyilatkozta a pásztor. Egy másik helyi szerint látszott a testen, hogy nemrég ölhették meg. (A lenti videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!)

A meztelen női torzó (fej és végtagok nélküli test) a 36 éves Iuliana Nebleáé lehet. A nő péntek este tűnt el, családja bejelentette eltűnését, nem sokkal később pedig megtalálták a testet. A nő egy kenyérgyárban dolgozott, és naponta ingázott lakhelye és Valea Mare között. Marian Sarbu, a nő sógora elmondta, hogy Neblea stoppal akart hazajutni, a barátja várta volna a szokásos helyen. "Egészen éjjel kettőig várakozott, de a nő nem érkezett meg. Ekkor felhívta, de telefonja ki volt kapcsolva. Átjött hozzám, és elmondta mi történt, de nem aggódott túlzottan, hiszen máskor is megtörtént, hogy a volt férjénél maradt" – mondta a nő. Másnap látták a hírekben a torzóról szóló híreket, és nagyon megijedtek.

A nő családi háttere bonyolult, két házassága is volt, mindkétszer elvált, de legutóbbi párjával kibékült, és a gyilkosság idején vele volt együtt. A nőnek egy nyolcéves kislánya is volt. A rendőrök verziója szerint valaki felvehette a stoppoló nőt, megerőszakolta, megölte és a közeli hídnál feldarabolta a testét, majd bedobta a folyóba. A többi testrész egyelőre nem került elő.