Két luxusautó karambolozott az M3-as autópálya 66-os kilométerénél vasárnap délután - tudta meg a Velvet a Heves megyei rendőr-főkapítányság sajtóügyeletesétől. Az ügyben rendőri intézkedés nem történt, mivel a két fél megegyezett egymással. A rendőrség nem kívánta megerősíteni azon információnkat, hogy a bécsi rendszámú Lamborghini Aventadort Dzsudzsák Balázs a magyar labdarúgó-válogatott és az orosz Dinamo Moszkva játékosa vezette. A Totalcar helyszínen készült képeihez kattinson!

Dzsudzsák egyébként egy M6-os BMW után váltott egy Bentley-re, legalábbis tavaly januárban azzal mászkált Debrecenben,majd ezt követően jött a Lamborghini. A Blikk információi szerint a 240 ezer eurót (71 millió forint) érő autót alig két nappal a baleset előtt vásárolta a feltételezhetően Debrecenbe tartó játékos. Ehhez képest Vörösbaranyi József, a válogatott szélsőjének menedzsere az mlsz.hu-nak azt nyilatkozta, hogy az autó bérelt volt, és a focista a mamájához igyekezett. A menedzser jelezte, hogy Dzsudzsák nem kíván a jövőben a balesettel foglalkozni.

A két sofőr megegyezett egymással, így rendőri intézkedésre nem került sor. Ezzel akár egy feljelentést is megúszhattak, mivel ebben az esetben senki nem vizsgálja, hogy mennyivel ment a két jármű.
Tavaly decemberben a válogatott focista -aki ezek szerint szereti a gyors és drága autókat - egy 30 milliót érő Porschét tört össze, annál a balesetnél ő volt a hibás.

10 méterrel arrébb, és pár perccel később egy Renault márkájú személygépkocsi csúszott meg egy vízátfolyáson, és csapódott a szalagkorlátnak. Ehhez az autóhoz érkezett mentőhelikopter, aki egy kislányt szállított kórházba, súlyos de nem életveszélyes sérülésekkel.