Budapesten már nem csak azárvíz okoz gondot, hanem a szakadó eső is, ami sikeresen elöntötte a Gyorskocsi utca környékét, sőt a Bem térre is jutott belőle. Itt a fő problémát a csatornákból feltörő víz okozza.

Emiatt a Bem térnél áll a forgalom, érdemes kerülni, akárcsak Szentendre felé, itt a 11-es út lezárása okozott nagyobb dugót. Aki mindenképp Szentendrére szeretne menni, az vagy a Budakalászon keresztül jusson el Szentendrére, vagy Pomázon áthaladva a Hősök terénél tud lekanyarodni Szentendre felé.

A közösgi közlekedésben a legfontosabb tudnivalók:

- M2 nem áll meg a Batthyányi téren

- A HÉV csak Margit-hídig közlekedik, onnan a 86-os busszal lehet beljebb kerülni, vagy az M2-H5 nevű hibridre, mely a Szentlélek tértől egészen a Széll Kálmán térig megy.

-11,111,160, 260-as buszok mind elkerülik a vizes Batthyányi teret, ehelyett a Széll Kálmán térre, illetve a Nyugati-pályaudvarig közlekednek

- 19-es villamosok rövidített útvonalon, Kelenföld vasútállomástól csak a Clark Ádám térig járnak

- A 41-es villamosokat a Krisztina körút felé, a 18-as járatok vonalán Széll Kálmán téri csomóponthoz irányítjuk Kamaraerdő felől.

- A 2-es villamos Közvágóhíd H és az Eötvös tér között közlekedik

- A 34-es busz nem megy le a Római-partra, a 134-es vonalán közlekedik

-  A 106-os elterelve közlekedik, nem érintik az Aquincum H, Pók utca, Silvanus sétány, Nánási út megállókat és Római úti lakótelep végállomást. Az autóbuszok a Kadosa utcai megállót követően a 34-es buszok Aquincum H megállójában állnak meg.

- A 26-os busz nem közlekedik

A BKK folyamatosan frissíti a honlapját, érdemes ránézni indulás előtt.