Ide kattintva nézheti meg, milyen járatok vannak forgalomban az árvíz miatt elterelt és törölt járatok helyett/mellett. A Duna áradása mellett egy városligeti futóverseny nehezíti a helyzetet, ami miatt a 70-es és 75-ös trolit terelik el.

A további legfontosabb tudnivalók:

- M2 nem áll meg a Batthyányi téren

- A HÉV csak Margit-hídig közlekedik, onnan a 86-os busszal lehet beljebb kerülni, vagy az M2-H5 nevű hibridre, mely a Szentlélek tértől egészen a Széll Kálmán térig megy.

-11,111,160, 260-as buszok mind elkerülik a vizes Batthyányi teret, ehelyett a Széll Kálmán térre, illetve a Nyugati-pályaudvarig közlekednek

- A(z) 4-es, 6-os villamos Margitsziget megállón megállás nélkül áthalad.

- A 19-es, 41-es villamosok a Batthyány tér végállomás helyett Széll Kálmán térhez terelve közlekednek.

- A 2-es villamos Közvágóhíd H-tól az Eötvös térig közlekedik. A 2-es villamos az Eötvös tér – Március 15. tér között csak az egyik vágányon jár, ami egyes napszakokban a megszokottól eltérő közlekedési rendet von maga után, így akár 3-6 perccel megnövekedett utazási időt jelent. A 2-es villamospótlók meghosszabbított útvonalon a Nyugati pályaudvar M és az Eötvös tér között jár.

- A(z) 34-es, 934-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a(z) Dósa utca, Nánási út, Szent János utca, Szamos utca, Mátyás király út, Sinkovits Imre utca, Pünkösdfürdő, Boglár utca, Medgyessy Ferenc utca, Madzsar József utca megállókat.

-  Az alsó rakparti utak lezárása miatt Budapest belső területeinek főbb gerincvonalain a BKK sűrített, rendkívüli menetrendet vezet be. A 86-os autóbusz vonalán több autóbusz indul a végállomásokról, ugyanakkor a többlet buszok ellenére a rakparti utak lezárása miatt jelentős torlódások és késések várhatóak a Fő utca és a felső rakpartok térségében.

- A 26-os busz nem közlekedik

A BKK folyamatosan frissíti a honlapját, érdemes ránézni indulás előtt.