Kedd este szívroham következtében elhunyt az 53 éves Dieter Zorn. A férfi egy vipera harapása után néhány perccel halt meg, egy Faugèresben tartott hüllőshow közben. Zorn Franciaország déli részén tartott előadásokat arról, hogy nem kell félni a kígyóktól.

Zorn, annak ellenére, hogy a kígyó többször is megmarta még visszatette az állatot a dobozába, hogy megvédje a nézőket a lehetséges támadástól - írta a The Local a Midi Librére hivatkozva.

A mentősök megkezdték a férfi ellátását, de ennek ellenére meghalt. A kollégája Uschi Kallus, akivel együtt lépett fel, elmondta, hogy egy nagyon ritka allergiás reakció végzett a férfival, és hozzátette, hogy a harapásért ne haragudjon senki az állatra, azt Zorn sem szerette volna.
" Az egész életét arra tette fel, hogy segítsen az embereknek legyőzni a hüllőkkel és kígyókkal szemben fennálló félelmüket, hozzátéve, hogy a fenti eset meglehetősen ritka.
Zorn alapvetően hapatológus volt, de az elmúlt 30 évben műsorával járta az országokat, és bemutatta a népeknek, hogy milyenek a kígyók, skorpiók, és a pókok.