Sokkoló eset rázta meg Brassót: egy 38 éves férfi halálra verte élettársát, mert az nem volt benne a szexuális játékaiban - írta a manna.ro. Különös kegyetlenséggel verte meg élettársa a 37 éves Irina Benet június 15-én éjszaka, majd be is zárta a nőt, aki napokig orvosi ellátás nélkül élt, állapota pedig egyre súlyosbodott. Irinát végül a Brassói Megyei Kórházba vitték, ahol elhunyt.

A kórházi ágyon a nő azt állította, hogy ismeretlenek bántalmazták – tette mindezt gyilkosának fenyegetései hatására. Sajnos a nő röviddel ezután belehalt sérüléseibe. A nyomozás során az ügyészek megállapították, hogy a nőt ököllel, lábbal, egy székkel, és egy kábellel verték meg. Mint kiderült, a nő nem egyezett bele, hogy a férfival, és annak egy barátjával egyszerre létesítsen szexuális kapcsolatot. A bántalmazót, Ștefan Marcel Rogert előzetes letartóztatásba helyezték, és minősített gyilkosság és erőszak vádjával állították bíróság elé.

A gyanúsított Németországban ismerte meg a nőt néhány évvel ezelőtt – Irina ott luxuskurvaként dolgozott egy bordélyházban. A két fiatal egymásba szeretett, hazatértek Romániába, a férfi szecselevárosi lakására. A nő az ország északi részében született, a férfi miatt költözött Brassó mellé.