Eltűnés miatt keresi a Dorogi Rendőrkapitányság a 14 éves Szabó Alexandrát és a 11 éves Szabó Angelikát – írja a police.hu. A testvérek 2013. augusztus 15-én délután Dorogról ismeretlen helyre távoztak, azóta nem adtak magukról életjelet.

Szabó Alexandra 160 cm magas, molett testalkatú, váll alá érő, barna hajú, barna szemű. Fülei fejhez simulóak, hasán műtéti heg található. Eltűnésekor piros szabadidőnadrágot, fehér rövid ujjú pólót és vékony barna kabátot viselt. Bokáig érő, vajszínű, fűzős cipő volt rajta.

Szabó Angelika kb. 140 cm magas, normál testalkatú, váll alá érő, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor bordó rövidnadrágot, rózsaszín hosszú ujjú pólót, lila pulóvert és fekete szandált viselt.

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Szabó Alexandra és Szabó Angelika megtalálásában. Kérjük, hogy amennyiben érdemleges információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikén!