Nem tudja jelenleg a rendőrség, hol lehet a 33 éves piliscsévi Laskai László, akit megrontással gyanúsít a Dorogi Rendőrkapitányság – írja a Kemma.hu. A megyei portál úgy tudja, a férfi két helyi lány eltűnésének állhat a hátterében. A 11 éves Szabó Angelikát és a 14 éves Szabó Alexandrát augusztus 15. óta nem látták.

Az EltűntKereső úgy tudja, Tokodon látták utoljára a férfit a lányokkal. Az Eltűnt Gyerekek Facebook-oldalon pontosították a helyzetet egy kommentben, eszerint csak a férfit látták egy tokodi üzletben. Az oldal úgy tudja, az idősebb lánynak kapcsolata is volt a férfivel, aki családjuk jóbarátja volt. Egy kommentelő azt állatja, a lány teherbe is esett a férfitől, bár ezt az információt egyelőre nem láttuk máshol.

A Velvet annyit tudott meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy a férfit egy régebbi megrontási ügy miatt keresik, ami nincs összefüggésben a két eltűnt lány esetével, így a két esetet a rendőrség is külön kezeli. Megkérdeztük azt is, volt-e már Laskai büntetve korábban, a rendőrség azonban nem kívánt erről nyilatkozni.

Az InfoEsztergom.hu akövetkezőképp írja le az eltűnt lányokat (a linkre kattintva képet is talál róluk):

"Szabó Alexandra 160 cm magas, molett testalkatú, váll alá érő, barna hajú, barna szemű. Fülei fejhez simulóak, hasán műtéti heg található. Eltűnésekor piros szabadidő nadrágot, fehér rövid ujjú pólót és vékony barna kabátot viselt. Bokáig érő, vajszínű, fűzős cipő volt rajta.

Szabó Angelika kb. 140 cm magas, normál testalkatú, váll alá érő, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor bordó rövidnadrágot, rózsaszín hosszú ujjú pólót, lila pulóvert és fekete szandált viselt."

Ha valaki bármilyen információval rendelkezik Laskairól, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót!