A beol.hu szerint túladagolásban halt meg egy 18 éves szarvasi lány, aki egy 46 éves férfitől kaphatta a kábítószert. A lap úgy tudja, a férfit őrizetbe vette a rendőrség. Az elhunyt lányról azt írják, Gyulán született, és szombaton hunyt el az orosházi kórházban. Állítják, Facebook-oldala tele van részvétnyilvánításokkal.

A rendőrség közleménye szerint az orosházi kórházba szombat este szállítottak egy 18 éves szarvasi nőt, aki pár órával később, éjfél körül elhunyt. „Orvosi ellátása során felmerült a lehetősége annak, hogy a rosszullétét megelőzően valamilyen kábító vagy bódító hatású szert fogyasztott." Az ügyben nyomoznak, eddig az derült ki, hogy a lány pénteken este baráti társaságával szórakozott Békéscsabán, ekkor fogyaszthattak valamilyen kábító vagy bódító hatású szert.

A rendőrök vasárnap gyanúsítottként hallgatta ki a 46 éves békéscsabai Sz. Zoltánt, akit most azzal gyanúsítanak, hogy „új pszichoaktív anyaggal" látta el a társaságot. Még vizsgálják, van-e összefüggés a tények között.