Csütörtök délelőtt rabolt ki egy takarékszövetkezetet Baján egy férfi, a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel keresi a tettest. Az ismeretlen férfi késsel tért be a pénzintézetbe, és arra kérte az alkalmazottakat, hogy adják át neki az ott lévő pénzt. Ám kevesellte az összeget amit kapott, ezért mindkét nőt bántalmazta - írja a baon.hu.

A rendőrség egy 25 év körüli 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú férfit keres. A bűncselekmény elkövetésekor sötét sportcipőt, fekete színű oldalzsebes nadrágot, sötét dzsekit, fején szemöldökig lehúzott sötét sapkát, illetve szeméig felhúzott sötét kendőt viselt.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfival vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható 76/513-300 telefonszámon, vagy a 107, 112 ingyenesen hívható központi segélyhívószámok egyikén.

Szerethetik ezt a helyet a bűnözök, 2006-ban már egyszer kirabolták, akkor fél millió forintot vittek el. A rablót később elfogták.