18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lelőtték a brazil motorrablót

2013.10.14. 13:27

Durva video került fel az internetre egy majdnem tragikusan végződött motorrablásról. Egy brazil nagyvárosban halad egy úton egy férfi motorján, mindezt folyamatosan veszi a sisakra erősített kamerával. Egy kereszteződésnél aztán felpörögnek a történések: egy másik motorral érkező fegyveres ugrik ki elé, rászegezi a pisztolyt, és leszállásra kényszeríti. Közben a fegyverest szállító másik motoros is ott köröz, majd lövések dördülnek, a motorrabló pedig sebesülten dől el. Egy férfi, a lövést valószínűleg leadó rendőr rohan oda hozzá, és innentől már a többi rendőrt és a mentőket várják. A Manna.ro szerint a rabló belehalt sérüléseibe.

Hiába közeleg a labdarúgó-világbajnokság és a nyári olimpia is Brazíliában, még mindig nagyon rossz a közbiztonság az ország több nagyvárosában. Annak ellenére is ez a helyzet, hogy például Rio de Janeiróban szabályos hadműveleteket indítottak a hatóságok a fegyveres bűnbandák ellen.