horoszkóp

Még két áldozata volt az izsáki rendőröknek

2013.10.14. 09:36 Módosítva: 2013-10-14 09:36:26

Az izsáki, Bara József halálra verésével vádolt két rendőr pere még csak most kezdődött, azóta azonban új áldozatok is jelentkeztek.

A Tibor nevű áldozat elmondása szerint elveszett pénztárcája miatt járt az izsáki őrsön. A férfit azzal gyanúsították meg, hogy a megtalált tárcában marihuána maradék van, ezt azonban a gyorsteszt nem igazolta - írja a Blikk.

"Megbilincseltek, és bevittek az irodába, ahol vallomást kellett tennem. Egyszer csak behúzták a függönyt, B. Viktor pedig méregetett egy darabig, majd gyomorszájon vert" - állítja a férfi, aki korábban azért volt rossz viszonyban a rendőrrel, mert hangosan ment el a tanyája előtt, régi Ladájával.

"Élvezettel ütöttek, közben szidtak, amikor elestem, a hátamra ugrottak. Hiába könyörögtem, nem hatotta meg őket. Csak akkor függesztették fel a verést, amikor Viktor megéhezett, és kiugrott a hamburgereshez." -nyilatkozta a lapnak B.

Rapi Gábor fémet lopott. A férfi nem tagadta a vádakat, ám ennek ellenére összekötözték és bántalmazták. Látlelete szerint vérömleny keletkezett a testén több helyen. Állítása szerint leöntötték vízzel, majd kirakták az őrs elé tél közepén, ahonnan 10 kilométer kellett gyalogolnia hazáig.

A bíróság a két ügyet Bara József halálával együtt vizsgálja.