Egy IV. kerületi, káposztásmegyeri lakásba felcsöngetett szerda este Kozma Zoltán, a férfi, aki a XI. kerületből tűnt el múlt csütörtökön – tudta meg a Velvet. Megkérdeztük a férfi élettársát, Berényi Olgát is a történtekről, és ő megerősítette a hírt. "Hallomásból tudom, hogy egy régi ismerőséhez becsöngetett, de az nem engedte be" – mondta hozzátéve, hogy "felhívtam a nőt, és ő elismerte. Éjszaka volt, fél 11, és azt mondta, akkor már nem nyitotta ki neki az ajtót".

A nőről úgy tudni, Kozma volt kollégája. Azóta nincs semmi hír a férfiről, eltűnésének indítékai pedig még mindig homályosak. Annyit tudni, hogy a férfi egy hete azt közölte feleségével, még elintéz valamit a közeli bevásárlóközpontban, majd nem érkezett haza közös, pár sarokkal arrébb lévő lakásukra. Élettársa hiába hívta, azóta nem lehet elérni. Azonban már a felbukkanása is sokat jelent Berényi Olgának, aki közölte, "őszintén, már ennek is örülök, mert én már a Dunában láttam". Kozma Zoltánt élettársa mellett egyhónapos gyermeke várja haza.

Ha Ön tud a képen látható férfi hollétéről bármi hasznosat, kérjük hívja Berényi Olgát a 30-747-2120-as számon, vagy a kerületi kapitányságot a 06-1-381-4300-on.