Újra iskolába jár a brutálisan megvert fiú

2013.10.30. 14:28

Változatlanul keresi a rendőrség azt az elkövetőt, aki szeptember 28-án brutálisan és ok nélkül összevert egy 13 éves fiút a XVII. kerületi Népkertben – tudta meg a Velvet a fiú édesanyjától, Nyilas Krisztinától. Ugyan még október 2-án kihallgatott egy 17 éves fiatalt a rendőrség, őt másnap "elengedték, mert alibit tudott bizonyítani, és azóta nincs meg az elkövető" – tette hozzá az édesanya.

Sajnos térfigyelő-kamera nem volt a parkban, ezért az elkövető(k) arcát nem lehet így beazonosítani. Az anya egyébként úgy tudja, a rendőrség kiemeltként kezeli az ügyet.

Fia már sokkal jobban van, újra iskolába jár. Ugyan gyógytornára szorul még, de egyre jobban terhelhető. Az agyrázkódást és csigolyasérüléseket elszenvedett fiúnak nem lesz maradandó károsodása a támadás miatt.

A Velvet megkereste az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. "Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az eljárás jelenleg is folyamatban van. Az ügy részleteiről, a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem kívánunk nyilatkozni" – közölte kérdéseinkre az ORFK kommunikációs szolgálata.