18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rúgták és a melltartóját rángatták a kínai lánynak

2013.11.05. 18:05

Hiába a sok öngyilkosságba menekülő fiatal, nem tanul a világ belőle, hogy a bullying, magyarul egyvalaki kipécézése és ronccsá szekálása aljas dolog. Most épp Kínában okozott össznemzeti botrányt egy video, amin egy kínai tinilányt bántalmaznak osztálytársai, miközben mindezt fel is veszik videóra – írja a Rocket News 24 kínai portál. Az eset a közép-kelet-kínai Hunan tartományban történt. Az áldozatot csak Csenként nevezték, a két bántalmazót Kaiként és Heként, a kamerázó lányt Zsaóként nevezi csak a kínai média.

Az ügy apropója valószínűleg az lehetett, hogy Csen mondott valamit Kairól, amire a lányok elhatározták, kint megvárják iskola után, és megtorolják a vélt sérelmet. A videón (csak erős idegzetűeknek ajánljuk!) a lányt ütlegelik és rugdossák, ő mindezt egy mukk nélkül tűri, csak csendben sírdogál. Azt is elviseli, hogy elkezdik rángatni a melltartóját. A végén Kai megfenyegeti, a video fel fog kerülni az internetre. A felvétel valóban felkerült és nagy botrányt okozott, kínai kommentelők a szülőket hibáztatták, egyesek a lányok prostis öltözködését emelték ki. Csen azóta amúgy jobban van, valószínűleg iskolát is vált, a hatóságok pedig vizsgálják az ügyet, illetve azt, miért nem segített senki fényes nappal, vélhetően a nyílt utcán (lehet hallani is egy motor és egy duda hangját a háttérben).