18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Beteg unokahúgát molesztálta a férfi

2013.11.20. 10:39 Módosítva: 2013.11.20. 10:57

A Somogy Megyei Főügyészség vádat emelt 18. életévét be nem töltött, felügyelet alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt egy 52 éves férfi ellen – tájékoztatta A Kapospont.hu-t a vádhatóság. A vádlottat, aki amúgy a sértett nagybátyja 2013. június 24-én kérte meg a sértett testvére, hogy vigyázzon a 13 éves mozgáskorlátozott, középsúlyos értelmi fogyatékos lányra. Amikor kettesben maradtak, fogdosni kezdte, majd az ellenkezésre válaszul arcon ütötte. A férfi később a kiskorú sértettet az ágyra döntötte, nadrágját lehúzta, majd egy eldobható borotvával a nemi szervét leborotválta, ezután fajtalankodott vele. A kislány kérte, hogy hagyja abba, ekkor ismét arcon ütötte, kezeit lefogta és az ágyhoz szorította. A vádlott fajtalanságra szólította fel a sértettet és annak ellenkezése ellenére ismét arcul ütötte. Az erőszaknak az vetett véget, hogy a kiskorú sértett a vádlottnak azt állította, hogy mosdóba kell menni, az utcára kiszalad és segítséget kért.

 Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben a Somogy Megyei Főügyészség fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt. Az 52 éves férfi maximum 15 évi szabadságvesztést kaphat.