Az első magyar melegházasság tagjai 2009-ben azért költöztek az Egyesült Államokba, mert szexuális orientációjuk miatt támadás érte őket. B. Viktor és A. Gábor aztán egészen elképesztő dolgok miatt kerültek a címlapokra költözésük után egy évvel.

  • 1. B. Viktort letartóztatta az FBI, mert azt feltételezték, hogy coccolinós flakonban kokaint csempészett. 
  • 2. B. Viktort felmentették, kárpótlásként állampolgárságot kapott, ügyvédje kártérítési keresetet nyújtott be.
  • 3. Beigazolódott, hogy B. Viktor kokaint csempészett a coccolinós flakonban, négy palackban összesen 4254 grammot. De már feltehetően későn, ugyanis a jog szerint kétszer ugyanabban az ügyben nem állhat a bíróság elé, ha már egyszer felmentették. Az, hogy miért mentették fel pontosan, nem tisztázott.

"A coccolinós flakonnal kapcsolatos laboratóriumi eredmények a közelmúltban újra előkerültek, és a benne talált szer az újabb vizsgálatok szerint valóban kokaint tartalmazott. Viktornak nagy szerencséje van, ugyanis az Egyesült Államokban nem citálható bíróság elé ugyanabban az ügyben valaki, ha már egyszer felmentették. Akár tartalmazott a flakon kábítószert, akár nem, ő már szabad, és kárpótlásként megkapta az amerikai állampolgárságot is" – mondta a Blikknek Rónai Péter, a pár ügyvédje. 

  • 4. B. Viktor házastársa, A. Gábor a rendőrök gyanúja szerint férfiakat futtat, a férfit letartóztatták.

"Csak annyit tudok mondani, hogy igaz a hír, valóban börtönben van Gábor" – tette hozzá az ügyvéd.