Megkezdődött a milliomos volt idegenlégiós, L. Zsolt pere, aki a vád szerint két társával elrabolta 2012-ben egykori lovászát, a fiút fogva tartotta, többször megalázta, begyógyszerezte, közösülni akart vele, végül orális szexre kényszerítette – írja a Blikk. A tárgyalásra az emberrablót és áldozatát is bilincsben vitték.

A volt idegenlégiós, aki akkoriban a 2009-es Miss Universe Hungary győztesével, Budai Zsuzsával élt, visszautasította a vád egy részét, és undorítónak nevezte azt az állítást, hogy ő szexuálisan közeledett volna K. András felé, aki egyébként egy másik ügy miatt van előzetes letartóztatásban, ezért érkezett ő is bilincsben a tárgyalóterembe.

"Ez az egész egy homoszexuális fiatalember kitalációja. Amit valóban elkövettem, azt már nagyon megbántam. Nem láthatom a gyerekeimet, és az élettársamat is elvesztettem. A börtönbe kerülésem után 6 héttel szakítottunk, akkor jöttem rá, milyen tartalmatlan volt ez a kapcsolat" – mondta a tárgyaláson a 2012. szeptember 8-a óta letartóztatásban lévő L. Zsolt, aki azt állította, gyerekeit és akkori élettársát, Budai Zsuzsát akarta megvédeni a hazudozó fiatalembertől.

L. Zsolt szerint a probléma akkor kezdődött, amikor a Fonyódi Rendőrkapitányságról megkeresték őt, hogy K. Andrást körözik telefonlopás miatt. "Mire a zsaruk kijöttek, Andráséknak már hűlt helye volt, de előtte a szomszédoktól előlegeket vettek fel lovastáborra. Ezután bujkáltak, a gyerekeimet fenyegették, és zsaroltak, hogy Zsuzsit leprostizzák egy kereskedelmi tévécsatornán" – mondta L. Zsolt, aki a Blikk szerint ezután döntött úgy, hogy megleckézteti K. Andrást. A férfi azt állítja, csak a rendőrségre akarta bevinni K. Andrást, de miután látta rajta, hogy mennyire fél, inkább elengedte. Azt viszont már nem tagadta, hogy társaival elcsalták a lovászt egy csömöri buszmegállóba, majd onnan megbilincselve L. Zsolt budakeszi farmjára vitték, de azt már tagadta, hogy ott bármi is történt volna. A volt idegenlégiós elismerte, hogy adott gyógyszert K. Andrásnak, de szerinte azt szerinte maga a lovász kérte, a haját pedig azért vágta le, mert a lovász azt mondta, hogy tetves.

A rablásban a vád szerint két segítője is volt L-nek: B. Árpád és J. Sándor. Ügyvédjük, Pikali Petra szerint a két védencének közel öt órán keresztül fogalma sem volt arról, hogy L. Zsoltnak mihez kéri segítségüket.

Tegnap a bíróságra elővezették a lovászt is, de erkölcsi okokra hivatkozva zárt tárgyalást rendeltek el, amíg ő beszélt, és még a vádlottakat is kiküldték, mert állítólag félt. A tárgyaláson megjelent a volt élettárs, Budai Zsuzsa is, ám ő nem kívánt vallomást tenni.