A tápiószelei kétéves kislány halálesetéről még mindig nincs pontos információ, a helyiek egymásnak ellentmondó információkat adtak a Velvet riporterének a feltehetően a verésbe belehalt kislány családjáról. A szomszédok szerint jellemzőek voltak a veszekedések, a gyermekek közelében dolgozók a családot rendezettnek, tisztának ismerték meg, a kéthónapos újszülött miatt pedig rendszeresen látogatta a családot védőnő. A nevelőapa személye is ellentmondásos, van, aki úgy tudja, egy közeli cégnél dolgozik műszaki emberként, van, aki szerint a férfi munkanélküli. A szomszédokkal ellentétben a családot közelről ismerő források szerint a férfi kifejezetten halkszavú, csendes, rendes ember.

Az elhunyt gyermek nagymamája a Facebookon azt írta, csak fejsérülés történt, a súlyos törések, és már begyógyult sérülések nem igazak. Ezzel szemben az Index információi szerint az orvosok megdöbbentek a kislány állapotán: alultáplált volt, korábbi verések nyomait találták a gyermeken.

A Blikk információi szerint egyedül a nevelőapa vallomása áll a rendőrség rendelkezésére, az igazságügyi orvos szakértői véleményre várni kell. A lap úgy tudja, a családsegítőt és a gyámhivatal illetékesét is kihallgatja a rendőrség – a szakemberek látogatták a családot, de nem vettek észre semmit. Hogy a hároméves kislány és a párhónapos újszülött még a családban vannak-e, vagy kiemelték őket, egyelőre nincs pontos információnk.

Január 8-án szerda este súlyos fejsérüléssel szállították a Heim Pál Gyermekkórházba a kétéves Kirát, aki szombatra belehalt a koponyasérüléseibe. "A mentők valóban kórházba szállítottak egy 2 év körüli kislányt Tápiószeléről a megadott napon. A gyermeket a mentők kiérkezésükkor légzés, vérkeringés nélkül találták, a helyszíni újraélesztés sikeres volt" – válaszolta korábban megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat.