Csütörtök délelőtt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség egy tárnoki családi házhoz, ahol azóta is tart a helyszínelés. A házból órák óta hangos zaj hallatszik, a ház hátsó udvarán pedig sok rendőr dolgozik, lehetséges, hogy holttestet találtak – jelentette a helyszínről a Velvet munkatársa. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest-megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője egyelőre annyit közölt az ügyről, hogy "nyomozati cselekmény zajlik".

A szomszédok semmiről sem tudnak, a családról annyit lehet tudni, hogy jó körülmények között élő házaspárról van szó, két iskolás gyermekkel. 

Tárnokon 2002 januárjában tűnt el egy jómódú roma család három tagja, a 35 éves Radics Attilának, élettársának, a 37 éves Bihon Lászlónénak és hároméves Bihon Sára nevű gyermeküknek rejtélyes körülmények között veszett nyoma családi házukból.Sajtóértesülések szerint a helyszínelő rendőrök vért és töltényhüvelyeket is találtak tárnoki házban. A Radics-család azóta sem került elő. Az ügyben 2012-ben bukkant fel újabb szál, amikor az ügyet a rendőrség emberölésként kezdte kezelni.  A mostani helyszín és az eltűnés helye igen közel van egymáshoz.