A megölt tápiószelei kislány egyik testvérét, a négyéves Cintiát édesapjánál helyezte el a gyámhivatal. A Blikk beszélt a férfival, aki felnevelné lányát.  "Még mindig nem mondtuk el Cintiának, hogy kishúga soha többet nem jön haza. Óvatosan próbálom majd elmesélni neki, hogy a lehető legkisebb legyen a sokk." A kétéves Kíra testvére, az alig két hónapos Patrik nevelőszülőkhöz került.

A lap úgy tudja, hogy az édesanya, Gy.Anikó még nem látogatta meg lányát, csak telefonon érdeklődött felőle. Korábban arról beszélt az anya, hogy mindenképpen szeretné a gyerekeit visszakapni.  "Ha csonka családban is, de szeretetben nőhetnének fel, éppen ezért harcolni fogok értük."

Mint ahogy arról a Velvet elsőként beszámolt, múlt szerdán egy súlyosan sérült, agyhalotti állapotba került kétéves gyereket szállítottak be a mentők a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba a Pest megyei Tápiószeléről.  Az orvosok állítólag megdöbbentek a kétéves gyermek állapotán, korábbi sérülések nyomait látták a gyermek testén, feltehetően bántalmazástól. A kislány pénteken késő este a kórházban elhunyt.