Személyit hagyott a helyszínen a hülye betörő

2014.02.06. 15:46 Módosítva: 2014.02.07. 09:11

Elég gyanús, hogy a rendőrség azt a férfit kapta el, aki betört egy kondorosi tanyára, ugyanis a helyszínen megtalálták a tárcáját, benne a személyi igazolványával – írja a police.hu. Nézzük végig a a fantasztikus eseménysort, amelynek főszereplője a 20 éves N. Richárd, és amelyek idén vádemeléssel értek véget!

  • Hősünk 2013. október 14-én betört egy kondorosi tanyára, berúgta a bejárati ajtót. Egy kerékpárt, dvd-ket, videokazettákat és egy tévét szedett össze.
  • Eközben, a tulajdonos megbízásából, egy házaspár érkezett megetetni a tanyán tartott állatokat, így a betörő menekülőre fogta.
  • Az etetni érkező férfi az udvaron megtalálta a tettes táskáját, a konyhaajtóban pedig a pénztárcáját. hívta a rendőröket, akik a tárcában hagyott iratok (például személyi igazolvány) alapján könnyen azonosították a feltételezett elkövetőt.
  • A betörő eközben otthonában balhézott az anyjával,és egy éles tárggyal megvágta a saját csuklóját. Megfékezéséhez édesanyja rendőri segítséget kért, megkapta. A mentők rendőri kísérettel vitték kórházba a fiatal férfit, akit sérülései ellátása után kihallgattak.
  • A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 20 éves kondorosi N. Richárd ellen.
  • A nyomozás a napokban befejeződött, az ügy iratait a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2014. február 6-án vádemelési javaslattal küldte meg a Békéscsabai Járási Ügyészségre.