Jobban van, és visszamenne a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskolába a 11.-es S. Krisztián, aki még január elején ugrott le az iskola harmadik emeletéről. A fiút súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba, sokáig az intenzív osztályon ápolták.Az orvosok 50 százalék esélyt adtak a felépülésre. A Blikk most arról ír, hogy visszatérne az iskolába S., aki állítólag azért ugrott, mert társai folyamatosan szekálták. A majdnem egy hónapig kómában fekvő srác nem emlékszik semmire, utolsó emléke a szilveszteri buli, ahol volt.

Az édesanyja is tudott róla, hogy szekálják a fiát - írja a lap.  "Krisztián egyre jobban van, már enni is tud; igaz, arcsérülései miatt még csak pépeset, de a kedve is egyre jobb. Még nem tudjuk, hogy mi történt, mert nem emlékszik a zuhanásra, és nem is mondtuk el neki. De talán jobb is így." - nyilatkozta S. Lászlóné, a fiú édesanyja. A család úgy döntött, nem mondja el a fiúnak, hogy mi történt vele, megvárják, míg visszatérnek az emlékei. " Már most vissza szeretne menni az iskolába, és hiányolja a barátait, hiszen őket sem engedhetjük be hozzá. Még hosszú út áll előtte, kezelések, rehabilitáció" - fejtette ki az édesanya, aki hozzátett, hogy nem döntötte még el a család, hogy vissza menjen-e az iskolába.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-111 telefonszámot, vagy keresse fel a   Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány oldalát  Illetve keresheti a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot, amely a Safer Internet program keretében gyerekeknek, szülőknek és tanároknak is ajánl lehetőségeket arra, hogyan kezeljék az ilyen helyzeteket.