Majdnem lekéste a vonatot, ideges lett, ütött. Így lehetne összegezni, mi történt december 23-án a Keleti pályaudvaron. A K. Csaba névre hallgató, korábbi nehézsúlyú bokszbajnok barátnőjével érkezett a pályaudvarra. A lány jegyért szaladt, K. pedig  fél lábbal fellépett a vonatra, közben pedig az ajtóba kapaszkodott, így nem engedte elindulni a szerelvényt - írja a Blikk. 
Ámde jött a kalauz, aki megkérte a férfit, szálljon már le. A férfi maradt, a nő pedig megpróbálta levenni a bokszoló kezét a vonatról. K. ekkor behúzott egyet a nőnek. Közben megérkezett a mozdonyvezető, aki viszont nem csinált semmit, állítólag megijedt.
Mindenesetre kijött a rendőrség, a férfit őrizetbe vették.

– Minősíthetetlen, ami történt.A szakszervezet elítéli, amit az élsportoló a kollégánkkal művelt. Ráadásul tudomásunk szerint mind a mai napig nem is kért bocsánatot a helybenhagyott hölgytől. – nyilatkozta a lapnak a Vasúti Dolgozók Szakszervezetének alelnöke, Bárány Balázs.

A férfi nem ismerte el a bűncselekményt. A BRFK sajtóosztálya megerősítette a bűncselekmény gyanúját, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K.Csaba ellen.

Nem ő az egyetlen bokszoló, aki bűnügybe keveredett. H. Szilveszter, országos bajnok ökölvívót tavaly október végén itélték el, aki agyonverte élettársát.