Hiába ítélte neki a bíróság ötéves fiát, a 38 éves Rimóczi Eszter tíz hónapja nem láthatta gyerekét, férje ugyanis azóta eltűnt a gyerekkel, írja a Blikk. A férj ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki – értesült a Velvet.

Az anya úgy tudja, hogy férje, Fetter András a beleegyezése nélkül decemberben útlevelet csináltatott a gyereknek, ezért attól tart, hogy a férfi azóta már külföldön van a gyerekkel. A nő utoljára januárban hallott a fiáról, amikor megkereste azt a fonyódi magánóvodát, ahová apja beíratta a gyereket. „Onnan elküldtek, azt mondták, nekem nem adhatják ki a gyereket. De mint kiderült, az oviban sem tudnak semmit már két hónapja a kisfiamról: január óta nem járt ott sem" – nyilatkozta a nő a lapnak.

Mint azt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől a Velvet megtudta, Fetter Andrást már a rendőrség is keresi. „A Fonyódi Rendőrkapitányság kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Fetter András ellen. A férfi feleségével közös, a bíróság által az asszonynál elhelyezett gyermeküket kapcsolattartás során elvitte, azonban sem az előírt határidőre, sem azt követően nem vitte vissza az anya részére, vele ismeretlen helyre távozott. Fetter András tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek. A férfi ellen a Fonyódi Rendőrkapitányság 2014. február 27-én elfogatóparancsot adott ki" – közölték.