Durva jelenet játszódott le egy pennsylvaniai pár házában: a feleség megpróbálta egy sniccerrel levágni a férje péniszét – írja a New York Daily News. Az 56 éves Gerald Lee Orock Jr. férfiasságát gyakorlatilag vastag farmerje mentette meg 39 éves neje, Lisa Jones-Orock támadásától. A rendőröket pénteken hívták ki az Ellwood City-i házhoz. Ők kiérkezve vérző arccal és egy jobb kézen található vágással találták meg a nőt.

A nej azt állította, férje támadta meg őt a papírvágóval. A férfit letartóztatták, kihallgatásán pedig elmondta, a felesége támadt rá, hogy levágja a péniszét. Bizonyításul megmutatta a vágásokat a combján, valamint a védekezésként maga elé tartott kezén. A rendőrök így letartóztatták a feleséget is, akit a támadás mellett marihuána birtoklásával is megvádoltak. A férj ellen viszont távoltartási végzés volt hatályban, ezt megszegte (2011 decemberében ugyanis megütötte a nőt). Azt nem tudni, hogy jött képbe a férfi farkának levágása.

Magyarországon 2011-ben történt péniszlevágós eset Pestszentlőrincen. Az akkor 52 éves T. Edit megölte és feldarabolta élettársát, a férfi péniszét is lenyeste. A testet az ágyneműtartóba tette, és földet szórt rá. Ennek kiásásakor került elő az ominózus testrész is. Ennél is durvább volt annak a brit fiúnak az esete, aki leszúrta saját anyját, majd levágta a saját férfiasságát. A 19 éves fiatal drog hatása alatt állt. Bangladesben pedig egy nő úgy akadályozta meg, hogy megerőszakolja egy férfi, hogy dulakodás közben levágta a péniszét. Később ezt vitte be bizonyítékként a rendőrségre, hogy őt meg akarták erőszakolni.